sobota 12. března 2016

TOP10 Youtubers


Ahoj!

Dneska se s Vámi podělím o svých 10 nejoblíbenějších youtuberů. Jestli čekáte české youtubery, tak Vás asi zklamu. Na žádné české nekoukám a když, tak to jsou max dvě videa. Nechci na ně nějak házet špínu nebo tak, jen se mi prostě zahraniční líbí víc. Takže pokud neumíte anglicky nebo z jakéhokoliv jiného důvodu nekoukáte na zahraniční youtubery, tenhle článek asi nebude pro Vás. U každého je odkaz na jeho channel. Enjoy.....






1) Sophie Foster



Sophie je první youtuber, u kterého jsem zkoukla opravdu každé video. Naprosto ji žeru! Dělá všechny různé druhy videí. Make-up, oblečení, hauly a občas i něco ze světa fangirl. Sledovat jsem jí začala zhruba 2 roky zpátky a od té doby jsem nevynechala jediné video! Každá týden se těším, co přidá.
https://www.youtube.com/user/cherryplumbautumn




2) Jack Maynard



Jacka jsem objevila asi před týdnem. Díky bohu, že jsem na něj narazila, jinak bych se doma už unudila k smrti. Jsem nemocná a i přesto, že má zatím jen 24 videí, nenudím se, protože ho sjíždím pořád dokola. Nekecám. Jeho helium challenge jsem viděla asi 15x a vážně nepřeháním. Jo tak špatně na tom jsem :D Možná Vás to napadlo, ano je to bratr Conora Maynarda a i ten se objevuje v jeho videích. Kdo z Vás Conora nezná je to britský zpěvák a jeho největší hity jsou např. Vegas Girl, Turn Around nebo R U Crazy. Ale zpátky k Jackovi. Podle mě je vtipnej a let's face it girls super je, že i dost dobře vypadá. Fotka je právě z helium challenge- Jackův kamarád, Jack, Conor (zleva).

https://www.youtube.com/channel/UCPvi4_6AZtfND4ILv82s3wA






3) Aspyn + Parker


Oba mají i svůj vlastní channel, ale tohle je společný vlogový. Aspyn a Parker jsou dva mladí lidé, nedávno se vzali a postavili si spolu dům. Hodně cestují, hlavně díky Aspyn, protože jezdí na různé akce. Nevím, co víc napsat, snad je, že jsou spolu děsně cute. Nikdy jsem neviděla takhle cute pár. Vlogy jsou zábavný a tak akorát dlouhý. Tady jsem neměla tušení, kterou fotku použít, protože všechny jejich fotky jsou úžasný (chtěla jsem zase použít slovo cute :D)

https://www.youtube.com/user/HauteVlog








4) Zoella


Která holka nekouká na Zoellu? Je super a ví, co dělá. Nemám potřebu o ní něco psát, protože mám za to, že jí všichni znají. Aby taky ne vždyť má víc než 10 milionů odběrů. Každopádně jestli tu náhodou je holka, která o Zoelle ještě neslyšela, určitě doporučuju. A momentálně miluju její vlasy!!!

https://www.youtube.com/user/zoella280390






5) Calvyn Justus



Tak tenhle se asi většině z Vás líbit nebude, ale ke mně do žebříčku prostě patří. Calvyn je plavec z JARu a většinou natáčí vlogy. Proto si myslím, že bude bavit spíš ostatní plavce nebo minimálně sportovce, ale můžu se mýlit. Občas se objeví i jiné video. Pro plavce má rozhodně vtipná videa typu Things swimmer do nebo Annoying types of swimmers.

https://www.youtube.com/user/JustUsBrah






6) ThatcherJoe


Kdo by to nevěděl Joe je bratr Zoelly. Cítím se blbě psát o youtuberech jako jsou oni, protože mám pocit, že už je každý zná. Každopádně pokud Joa neznáte, je to mega vtipnej člověk. Strašně dobře napodobuje a právě to jsou podle mě jeho nejvtipnější videa. Fotka ho podle mě vystihuje :D

https://www.youtube.com/user/ThatcherJoe







7) LaurDIY


Jak už napovídá jméno, Lauren se zabývá hlavně DIY (do it yourself) od jídla přes oblečení až po sešity. Na co si vzpomenete, Lauren už si to určitě vlastnoručně vyrobila. Videa má vážně super propracovaný!

https://www.youtube.com/user/LaurDIY








8) Kalyn Nicholson


Nejen, že je tahle holka strašně pěkná, ale v jejích videích je spousta inspirace. Od jídla přes fitness, životní motta až po DIY. Její videa jsou všechno, co holka potřebuje. Už hodně krát mi pomohla. Je super optimistická nebo se aspoň snaží, aby všichni okolo byli šťastní. A to je podle mě úžasný.
Nazvala bych jí takovou youtube/tumblr holkou.

https://www.youtube.com/user/Kalynxo13







9) Aspyn Ovard




O Aspyn už tady řeč byla. Tohle je ale její hlavní channel. Na videích si dává opravdu hodně záležet. Najdete toho u ní hodně. Většinou z odvětví jako life, fashion, beauty, travel. Má toho dost. A už se tomu taky věnuje hrozně dlouho, takže víc, co dělá. Je strašně pozitivní a happy člověk.
https://www.youtube.com/user/HauteBrilliance






10) Josh Tryhane




Tak aby tu byl ještě aspoň jeden kluk. Josh dělá videa typu "How to tell if a guy likes you" nebo "Types of girlfriends často to doplní i scénkami. Řekla bych, že se většinou i trefí a umí být vtipný.

https://www.youtube.com/user/JoshTryhane



Tak tohle byli všichni moji favorite youtubeři. Tyhle TOP10 mě vážně baví. Asi je to vidět :D Takže jestli Vás napadne nějaká TOP10, kterou byste chtěli vidět, tak stačí napsat do komentářů. Doufám, že aspoň někomu z tohohle žebříčku dáte šanci, a že Vás bude bavit tak jako mě.

Mějte se krásně Niki xx


Žádné komentáře:

Okomentovat