sobota 5. března 2016

TOP10 TV Shows



Ahoj!
Tohle je nový aktualizovaný seznam. Dlouho jsem byla nemocná, takže jsem měla možnost objevovat nové seriály. Enjoy...




1) One Tree Hill


Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové - Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku - basketbal. Na střední škole se setkávají nejdříve jako rivalové nejen co se týče pozice v týmu Tree Hill Ravens, ale i v lásce. Od toho se odvíjí zdánlivě vedlejší linie příběhu, ale nenechte se klamat, v One Tree Hill vše souvisí se vším. Na tuhle show mám samostatný článek, protože pro mě znamená něco víc. Článek si můžete přečíst ZDE.







2) The Carrie Diaries 

   
Carrie Bradshawová je v posledním ročníku na střední škole a poprvé začíná přemýšlet o lásce, sexu, přátelství a rodině, zatímco se připravuje na vysokou školu a Manhatton.. Má 2 série a další už se nenatáčí. Na konci 2. řady ukáplo i pár slziček. Co si to nalhávám, brečela jsem jako želva :D Každopádně velké plus je i to, že zde hraje Austin Butler!!!!










3) Teen Wolf


Mladý středoškolák Scott, byl náhodou pokousán vlkodlakem. Scott brzy zjišťuje, že na normální život teenagera může zapomenout. Aby toho nebylo málo, dříve poklidný život v malém městečku naruší další vlkodlaci. Na jejich příjezd však přichází rychlá reakce a do města se přistěhovává rodina lovců i s půvabnou dcerou. Jak se Scott zachová a co bude muset podstoupit, aby ochránil své přátele? Slibuji Vám, že to není nic jako TVD nebo tak. Věřte mi a dejte mu šanci. Překonejte pár prvních dílů a určitě Vás to chytne tak jako mě. Momentálně je 5. série.   Plusové body jsou tady za Dylana O'briana!! 







4) Merlin



V zemi mýtů a dobách magie,spočíval osud velkého království na ramenech mladého chlapce,jeho jméno je Merlin,to jsou úvodní slova seriálu o známém kouzelníkovi Merlinovi,jehož úkolem je chránit prince Artuše,následníka trůnu na hradě Kamelot.Speciální efekty,skvěle vytvořená středověká atmosféra, draci, nestvůry, příšery, proti kterým mladý kouzelník musí svádět boj, to všechno je součástí určitě povedeného seriálu. Seriál má 5. sérií a další se už nenatáčí. Zase se opakuji, dejte tomu prvních pár dílů :) 











5) The Shannara Chronicles





Shannara prozkoumává svět tisíce let poté, co byla zničena civilizace, jak ji známe. Rodina Shannarů má předky, kteří vládli antickou magií. Jejich dobrodružství mění strukturu celého světa. Najdete zde elfy, skřety, tuláky apod. Právě skončila 1. série. Plus body? Austin Butler!!!! 








6) The 100




Děj se odehrává devadesát sedm let poté, co nukleární válka zničila civilizaci. Vesmírná loď, která je domovem posledních lidských přeživších, vyšle zpátky na Zemi sto mladých delikventů. Ti mají za úkol zjistit, zda je planeta schopná nové kolonizace. Běží 3. série. Nemám, co dodat. Super seriál!!!







7) Young and hungry



Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe, se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda a homosexuální Asiat Elliot, který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? Běží 3. série. Super seriál! Vtipný. Má jen 20 minut, takže to je rychlovka.









8) The Tommorow People



Jsou dalším stupněm v evoluci lidské rasy, generace lidí s nadpřirozenými schopnostmi – the Tomorrow People (Lidé zítřka). Boj skupiny teenagerů v čele s Stephanem Jamesonem proti polovojenské skupině vědců, jenž si říká Ultra. Podaří se Stephanovi odhalit tajemství ohledně otcova záhadného zmizení? Podaří se mu a jeho kamarádům vyhrát nad Dr. Jedikiahem Pricem? Zatím 1 série. Plusové body- všichni herci!!!





9) Faking it 




Romantická komedie o dvou nejlepších kamarádkách, které se mají rády. Po neúspěšných pokusech získat popularitu začnou být Karma a Amy jistým nedopatřením považovány za lesbičky. Okamžitě se stanou středem pozornosti, a tak se rozhodnou to nikomu nevymlouvat. Díly mají jen 20 minut, takže zkouknuto máte za chvíli. Vtipné teenage drama. 





10) Chosen 




Právník Ian Mitchell se jednoho rána probudí a na svém prahu najde záhadnou krabici, která obsahuje nabitou zbraň a fotografii cizince, kterého musí do tří dnů zabít. Ian rychle pochopí, že pokud tohoto muže nezabije, zabijí jeho spolu s jeho dcerou, která je držena jako rukojmí. Ian se změní z obyčejného muže v chladnokrevného vraha, aby ochránil svou rodinu. Je to trochu psycho. Upřímně se mi poprvé stalo, že jsem musela zavřít oči. Díly mají jen 20 minut a série mají jen 6 dílů, takže to je rychlovka. Zatím jsou 3 série a nevím, jestli se natáčí další.



Tak tohle je moje TOP10. Znáte některý z těch seriálů? Doufám, že jsem Vám pomohla, jestli jste zrovna hledali nový. Určitě mi dejte vědět, jestli jste tady našli i Váš oblíbený :)


Mějte se krásně Niki xx




2 komentáře:

  1. Super článek! Některé seriály jsem už viděla a na některé se určitě podívám. Jinak seper vkus :D už se tesim na další článek!!

    OdpovědětVymazat